Връщане на продукти

Условия за замяна и връщане на стоки от поръчки през сайта на Лествица - Бг ЕООД:

В срок от 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:

 1. Запазен добър търговски вид - оригиналната опаковка не трябва да е разкъсана и повредена, трябва да е във вида, в който е получена. Стоката не трябва да е употребявана.
 2. Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
 3. При замяна или връщане на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки, съгласно тарифата на куриерската фирма, която избере да използва.
 4. Когато доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от клиента стока, транспортните разходи за връщане или замяна се поемат от търговеца.

Процедура за връщане или размяна

 1. Трябва да ни уведомите за Вашето име, адрес, телефонен номер, причина за връщане/замяна на продукта, номер на поръчката или товарителницата и дата на получаване на поръчката, като това трябва да стане преди да изпратите пратката към нас. Това може да бъде направено на имейл: info@lestvitsa.org.
 2. Изпратете пратката отговаряща на условията за връщане на адрес: гр. София, ул. Буная, 15, ет. 3.
 3. Моля да ни информирате предварително на имейл info@lestvitsa.org като ни изпратите Банкова сметка (IBAN, титуляр по сметка), по която да бъде преведена дължимата сума.
 4. В пратката задължително изпратете освен продукта, който връщате, и документите за покупка, получени от Онлайн православна книжарница Лествица.
 5. При връщането на стоката тя задължително трябва да бъде пакетирана в плик на съответната куриерска фирма или друга здрава полиетиленова опаковка, върху която да бъдат залепени документите за връщане (товарителница и т.н.). Върху оригиналната опаковка на стоката - кутия или плик на продукта НЕ трябва да бъдат залепвани никакви материали, тиксо, товарителници и други подобни, които да нарушават целостта и търговския вид на оригиналната опаковка!
 6. Когато връщането на продукт е за сметка на Лествица Бг ЕООД това става задължително с куриерска фирма ЕКОНТ, а НЕ с произволно избран куриер от клиента.

Възстановяване на сума

 1. Възстановяване на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна в нейната цялост! То става по Банков път в рамките не по-късно от 20 работни дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото да се откаже от стоката, съгласно чл.55, ал.6 от Закона за защита на потребителите.
 2. Пратки, изпратени за плащане с наложен платеж, за плащане в брой при получаване и за наша сметка няма да бъдат приемани.

Информация за поръчка
Информация за продукта и причина за връщане
Антибот

Абонирайте се за нашия бюлетин