За нас е оставено покаянието
За нас е оставено покаянието

За нас е оставено покаянието

Автор :Игумен Никон (Воробьов)
Издателство :Св. апостол и евангелист Лука
Наличност :ДА
Цена : 18,00 лв.
Количество :  

 

Корици: меки

Страници: 536

Година: 2015