Хвърчилото, орлите и светците

Хвърчилото, орлите и светците

  • 17.00 лв.

Описание

Книгата „Хвърчилото, орлите и светците“ е първият самостоятелен сборник с разкази на презвитера Мирела Кючукова. Авторката, майка на три деца, учител по „Религия“ и съавтор на учебниците по „Религия-Християнство-Православие“, издадени от Българската Православна Църква – Българска Патриаршия, с умение и педагогически опит поднася на малкия читател вълнуващи истории, вдъхновени от житията на българските светии. Умело подбраните сюжети от живота на светците са написани разбираемо и достъпно, както за малките деца, така и за техните родители. Разкази, не само повествуващи за живота и делата на нашите светии, но и увличащи към подражание на тяхната любов към Бога и ближния.

Като пръв плод на още непубликуваните разкази са и вдъхновените детски илюстрации, украсили настоящето издание. Те са дело на децата от школата по иконопис към Православния информационен център на Неврокопска митрополия в гр. Благоевград.

Преди да започнем четенето, нека се запитаме: какво общо може да има между едно пъстро хвърчило, няколко орли и светците? Страниците на тази книга ще ни дадат отговор на въпроса, който, надяваме се, ще вдъхнови и малките, и големите читатели.

------------------------

Книжката се издава с благословението на Негово Светейшество Неофит, Митрополит Софийски и Патриарх Български.

Допълнено издание.

------------------------

За поръчка на едро има отстъпка от цената.

тел.: 0887226952; е-mail: lestvitsa@abv.bg

-----------------------

Корици: твърди

Страници: 122

Година: 2023

Виж продукти от категория:

Отзиви (0)

Този продукт няма отзиви.

Още от категорията

Абонирайте се за нашия бюлетин