Преподобни Макарий Велики, Пустинножителят Марк Атински
Преподобни Макарий Велики, Пустинножителят Марк Атински

Преподобни Макарий Велики, Пустинножителят Марк Атински

Автор :Саша Георгиева
Издателство :Руенски манастир "Св. Иоан Рилски" - с. Скрино
Наличност :НЕ
Цена : 3,50 лв.
Количество :  

Детска книжка с илюстрации за двамата подвижници.

-------------------

Корици: меки

Страници: 23

Година: 2006