Какво можем да сторим за нашите покойници
Какво можем да сторим за нашите покойници

Какво можем да сторим за нашите покойници

Автор :Иван Николов
Издателство :Витезда
Наличност :ДА
Цена : 2,50 лв.
Количество :  

Идва един тъжен и неизбежен ден, когато ние трябва да се разделим с нашите скъпи родители. Естествен закон ли? Не, категорично не! По-скоро противоестествен. Защото човек не е създаден да умира, а да живее вечно в едно реално и щастливо безсмъртие...
А какво да кажем на ония нещастни родители, които преждевременно са загубили свиден син, скъпа дъщеря? Загубили ли? Не, категорично не! Губи се от тотото,
губят се пари и очила, но не и безценни безсмъртни човешки души. Временната раздяла, която трае един нищожен миг от вечността, не е фатална, нито си заслужава да бъде толкова тъжна!
Нашите скъпи покойници се нуждаят от нас и след като ни напуснат. Те искат да си останат наши родители, деца, приятели. Те искат много да им помогнем! Как? 
Очевидно не, като ходим при врачки и извиквачи (контактьори) на духове, защото само Бог има власт над душите на починалите. Нашите скъпи покойници искат също да ни помогнат в нашето духовно безпътие. Те продължават да ни обичат както преди. Продължаваме ли да ги обичаме ние?
Или сме им изневерили в нашата делнична суета и грижи!
Само любовта и вярата в Бога са по-силни от смъртта!
Всичко, което Ви интересува за смъртта, задгробния живот и вашите покойници, ще намерите в тази малка книжка!
Гаранция за достоверността на нейното съдържание е нейната Православност!
Приятно и полезно четене!

--------------------------------

Корици: меки

Страници: 40

Година: 2010